Tilbud!

EGLO Rovito-Z Loft 420×420 Rgb 2200lm 2700-6500k Hvid – Loftlampe – 900089

567 kr.

Få en magisk belysning til ethvert rum. EGLO Rovito-Z Loftlampe er fuldt justerbar med RGB lys og forskellige farvetemperaturer. Skab den perfekte atmosfære.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501042346535 Kategori:

Lad EGLO Rovito-Z Loftlampe blive det strålende centrum i dit hjem med sin fantastiske lysstyrke og alsidige belysningsmuligheder. Denne loftlampe er ikke bare en almindelig lampe – den er en oplevelse i sig selv.

Med en imponerende lysstyrke på 2200 lumen kan EGLO Rovito-Z oplyse selv de mørkeste hjørner og skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum i dit hjem. Det er den perfekte løsning til både store rum og mindre områder, hvor du ønsker en kraftig og klar belysning.

Den indbyggede RGB-funktion giver dig mulighed for at skabe en fantastisk farvespektakel. Vælg mellem et utal af farver og nyd den fortryllende stemning, som passer til enhver lejlighed. Bland og match farverne for at skabe et unikt og personligt udtryk i dit hjem.

EGLO Rovito-Z er også udstyret med en justerbar farvetemperatur, der strækker sig fra 2700-6500 kelvin. Dette betyder, at du kan tilpasse lyset efter dit humør og behov. Ønsker du en varm og indbydende atmosfære, skal du indstille den på en lavere kelvinværdi. Hvis du derimod ønsker en mere kølig og effektiv belysning, indstiller du den på en højere værdi.

Med EGLO Rovito-Z Loftlampe får du ikke bare en funktionel belysningsløsning, men en æstetisk og stilfuld tilføjelse til dit hjem. Det unikke design og den hvide finish gør den nem at integrere i enhver indretning.

Så lad EGLO Rovito-Z Loftlampe skinne og omdanne dit hjem til et smukt og inspirerende rum. Tag styringen over dit lys, og skab din egen unikke atmosfære med denne fantastiske loftlampe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Rovito-Z Loft 420×420 Rgb 2200lm 2700-6500k Hvid – Loftlampe – 900089”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.