Tilbud!

EGLO Simolaris-Z Gulv H1615 Rgb 4200lm 2700-6500k Sort – Gulvlampe – 99605

1.147 kr.

Få øjeblikkelig stemningsbelysning med Simolaris-Z Gulvlampen. Justerbar farvetemperatur og intensitet skaber den perfekte atmosfære. Fås på Gulvlampe.dk.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500795417271 Kategori:

Lad mig præsentere dig for EGLO Simolaris-Z Gulvlampen, der vil få dig til at opleve en helt ny dimension af belysning. Denne gulvlampe er ikke bare en almindelig lampe – den er en ægte kunstner, der vil forvandle ethvert rum til et magisk sted.

Med EGLO Simolaris-Z får du ikke kun et elegant og stilfuldt design, men også en revolutionerende teknologi, der giver dig fuld kontrol over belysningen. Denne lampe er en del af EGLO connect.z-serien, som er et innovativt smart belysningssystem. Det betyder, at du kan skabe den perfekte atmosfære i dit hjem ved at justere lysfarve, lysstyrke og endda stemningslys.

Med et imponerende lysoutput på 4200 lumen kan denne lampe nemt lyse ethvert hjørne af rummet op. Og med en justerbar farvetemperatur fra 2700K til 6500K kan du finde den rette belysning til enhver lejlighed. Mangler du en hyggelig og varm stemning til en romantisk aften derhjemme? Eller foretrækker du et køligt og energisk lys til at arbejde eller læse? EGLO Simolaris-Z kan gøre det hele.

Lampens sorte finish tilføjer en sofistikeret og moderne touch til enhver indretning. Den vil nemt blive et fokuspunkt i ethvert rum og tiltrække opmærksomhed fra alle, der lægger mærke til den. Brug den som et stilfuldt supplement til din indretning eller som et statement-piece – uanset hvad den vil helt sikkert imponere.

EGLO Simolaris-Z Gulvlampen er ikke bare en lampe – den er et kunstværk, der vil forvandle dit hjem. Gør dig klar til at opdage en ny dimension af belysning og skabe en atmosfære, der passer lige præcis til dig. Oplev kraften i EGLO connect.z-serien og bliv inspireret af den mulighed for personlig tilpasning. Gå ikke på kompromis med belysningen i dit hjem – vælg EGLO Simolaris-Z, og lad dine rum opleve en sand forvandling.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Simolaris-Z Gulv H1615 Rgb 4200lm 2700-6500k Sort – Gulvlampe – 99605”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.