Tilbud!

EGLO Turcona-Z Panel Ø450 Rgb 2490lm 2700-6500k Hvid – Loftlampe – 900055

619 kr.

Oplev det ultimative i belysning med EGLO Turcona-Z Panel – en fantastisk loftlampe med RGB, 2490lm lysstyrke og justerbar farvetemperatur. Gør dit hjem både smukt og funktionelt med denne elegante løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501042207171 Kategori:

Går du efter den perfekte belysning til dit hjem, som kan tilpasses efter dit humør og behov? Så er EGLO Turcona-Z Panel loftlampen det ideelle valg for dig. Med sit moderne design og avancerede funktioner vil denne loftlampe tage din belysning til nye højder.

Med en diameter på 45 cm og en højde på blot 7,5 cm er EGLO Turcona-Z Panel loftlampen både elegant og diskret. Den kan let monteres på loftet og passer perfekt til ethvert rum i dit hjem.

Lampen er udstyret med 22,4 Watt LED, som giver en imponerende lysstyrke på 2490 lumen. Du vil blive overrasket over, hvor klart og behageligt lyset er, når du tænder for denne loftlampe. Med en farvetemperatur, der kan justeres fra 2700 til 6500 Kelvin, kan du skabe den perfekte atmosfære i ethvert øjeblik. Om du ønsker et varmt og hyggeligt lys til en afslappende aften hjemme eller et køligt og energisk lys til at komme i gang om morgenen, er det op til dig.

Men det er ikke alt. EGLO Turcona-Z Panel loftlampen har også RGB og tunable white funktioner. Det betyder, at du kan vælge mellem et bredt spektrum af farver og justere lysets intensitet og tone efter din personlige præference. Skab en festlig stemning med levende og skiftende farver eller skab en fredelig atmosfære med blide og dæmpede nuancer. Valget er dit, og mulighederne er uendelige.

Denne loftlampe kan nemt dæmpes og styres via en fjernbetjening, der medfølger. Så behøver du ikke engang at forlade din plads for at ændre lyset. Det er bekvemmelighed og kontrol lige ved hånden.

EGLO Turcona-Z Panel loftlampen er ikke kun en funktionel belysningsløsning, men også en æstetisk tilføjelse til dit hjem. Med sit slanke og moderne design vil den tilføje elegance og stil til ethvert rum. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller køkkenet vil denne loftlampe helt sikkert tiltrække opmærksomhed og beundring fra dine gæster.

Så lad EGLO Turcona-Z Panel loftlampen lyse op i dit hjem og skabe den perfekte belysning til enhver lejlighed. Med dens avancerede funktioner og stilfulde design er den ikke bare en loftlampe, men en lyskilde fuld af muligheder. Gør dit hjem til et sted, hvor lys og stemning går hånd i hånd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Turcona-Z Panel Ø450 Rgb 2490lm 2700-6500k Hvid – Loftlampe – 900055”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.