Tilbud!

EGLO Up 2 Gulv Bs – Gulvlampe – 82842

431 kr.

Oplev den perfekte kombination af stil og funktionalitet med EGLO Up 2 Gulv Bs. Skab en unik atmosfære i dit hjem med denne smukke gulvlampe.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501023692894 Kategori:

Tag din indretning til helt nye højder med EGLO Up 2 Gulv Bs gulvlampen. Denne stilfulde gulvlampe vil være et imponerende og funktionelt element i ethvert rum.

Med sin slanke børstede stålkonstruktion og moderne design sikrer denne gulvlampe, at din belysning er både stilfuld og effektiv. Den har en imponerende højde på 176,5 cm, hvilket gør den til en imponerende tilføjelse til ethvert rum.

EGLO Up 2 Gulv Bs gulvlampen er ikke kun en smuk belysningsløsning, men den har også en praktisk læsearm. Denne læsearm giver dig mulighed for at fokusere lyset præcist, så du kan nyde en god bog eller arbejde på din hobby med optimal belysning.

Du vil blive begejstret over den gennemgangsafbryder, der giver dig mulighed for nemt at tænde og slukke for lampen uden at skulle gå op og ned af ledningen. Dette giver dig øget bekvemmelighed og kontrol over din belysning.

EGLO Up 2 Gulv Bs gulvlampen har en E27 fatning, der kan rumme en maksimal lyskilde på 60W og en E14 fatning, der kan rumme en maksimal lyskilde på 25W. Bemærk, at lyskilder ikke er inkluderet ved levering.

Vær klar til at opleve den magiske atmosfære, som EGLO Up 2 Gulv Bs gulvlampen kan skabe i dit hjem. Bestil i dag og løft din indretning til et helt nyt niveau af stil og funktionalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Up 2 Gulv Bs – Gulvlampe – 82842”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.