Tilbud!

EGLO Wrington Gulv 3xe14 H1495 Sort – Gulvlampe – 43377

826 kr.

Oplev skønheden i det moderne design med EGLO Wrington gulvlampen. Den sorte finish og de tre justerbare lyskilder skaber en elegant og funktionel belysning til ethvert rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500592524655 Kategori:

Gør dit hjem til et sandt kunstværk af lys med EGLO Wrington Gulvlampen. Denne elegante gulvlampe er designet til at tilføje både stil og funktionalitet til dit rum. Med sin buede metalbase og tre smukt formede lampeskærme lavet af sort ekspanderet gitter, skaber denne lampe et fascinerende spil af lys og skygge.

Gulvlampen WRINGTON 1 er ikke kun et lyspunkt i rummet, men også et ægte samtaleemne. Den sort-hvide kontrast og det moderne design gør den til et perfekt valg til alle typer indretning. Uanset om du bruger den i stuen, soveværelset eller kontoret, vil den tilføje et strejf af eksklusivitet til ethvert rum.

EGLO Wrington Gulvlampen er udstyret med tre E14 fatninger, så du kan bruge dine foretrukne LED- eller halogenpærer, der nemt kan skabe den ønskede atmosfære og lysstyrke. Med en samlet højde på 1495 mm kan denne gulvlampe nemt placeres ved siden af ​​din yndlingslænestol eller ved siden af ​​et læsehjørne.

Skab en varm og indbydende atmosfære i dit hjem med EGLO Wrington Gulvlampen. Tag dine gæster med på en visuel rejse, hvor det spændende spil af lys og skygge levendegør dit rum. Tilføj et strejf af elegance og stil til dit hjem med denne unikke gulvlampe. Gå ikke glip af muligheden for at eje dette enestående kunstværk af lys. Bestil din EGLO Wrington Gulvlampe i dag og gør dit hjem til et sandt mesterværk af belysning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Wrington Gulv 3xe14 H1495 Sort – Gulvlampe – 43377”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.