GRIPO arbejdslampe BasicLine LED 17W – 2173690

276 kr.

Oplev det ultimative arbejdslampe tilbehør med GRIPO BasicLine LED 17W. Kraftig belysning, enkel betjening og fantastisk holdbarhed. Perfekt til ethvert arbejde.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500049048113 Kategori:

Når det kommer til at lyse op i mørket og levere fantastisk belysning til dine arbejdsområder, er GRIPO arbejdslampe BasicLine LED 17W – 2173690 den ultimative løsning. Denne arbejdslampe er ikke bare en lampe; den er din trofaste følgesvend, der vil oplyse din vej mod succes.

Med et imponerende 17 watt LED-lys og 1750 lumen lyseffekt, vil denne lampe bringe lys ind i enhver mørk krog. Uanset om du bruger den til professionel brug på byggepladsen, i garagen eller bare derhjemme til dine gør-det-selv-projekter, vil denne lampe aldrig skuffe dig.

De 4000 kelvin af farvetemperatur sikrer, at du får en klar og naturlig belysning, der er perfekt til enhver opgave. Det slåsikre plastikhus er designet til at modstå de hårde betingelser, som en arbejdsplads kan byde på, og med dens IP54 og IK08 certificering, er du garanteret en lampe, der kan håndtere selv de mest krævende situationer.

Med en bred lysvinkel på 120 grader og en diffuser for at give en jævn lysfordeling, vil denne lampe lyse op i hele rummet og fjerne alle skygger. Du behøver aldrig at bekymre dig om mangel på belysning igen.

Den er også utrolig alsidig og let at placere takket være dens fleksible design. Du kan stille den på gulvet, hænge den op eller endda montere den på et stativ (ekstra tilbehør). Dette giver dig mulighed for at tilpasse belysningen til dine behov og opnå den bedste vinkel i enhver situation.

Med en ekstra lang tre meter kabel med Uni-Schuko stik får du også frihed til at placere lampen, hvor det passer dig bedst, uden at skulle bekymre dig om begrænsninger.

GRIPO arbejdslampe BasicLine LED 17W – 2173690 er ikke bare en arbejdslampe; den er din partner i succes. Så få fat i denne fantastiske lampe i dag og oplev, hvor lysende din vej til succes kan være.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GRIPO arbejdslampe BasicLine LED 17W – 2173690”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.