Tilbud!

Ktribe W væglampe med lysdæmper, soft

Original price was: 3.850 kr..Current price is: 2.805 kr..

Oplev den ultimative belysningsoplevelse med Ktribe W væglampen. Med indbygget lysdæmper og blød belysning bringer den en unik atmosfære til ethvert rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 7983301291254770 Kategori:

Oplev magien ved Flos Ktribe W væglampen med lysdæmper, soft. Denne moderne og smukke væglampe er designet af den anerkendte Philippe Starck og vil tilføje et legende og elegant touch til ethvert rum i dit hjem.

Det slanke og polerede aluminiumsstel samt det matte polykarbonatskærmingsmateriale skaber en fortryllende atmosfære og giver lampe enestående holdbarhed. Med den indbyggede lysdæmperfunktion kan du let justere belysningen efter dine behov og skabe din egen personlige stemning.

Flos Ktribe W væglampen er ikke kun et kunstværk i sig selv, men den fungerer også som en pragtfuld lyskilde. Den skaber en behagelig og blød belysning, der spreder sig jævnt og blændfrit i rummet og skaber en hyggelig atmosfære.

Få aldrig mere hovedpine over blændende lys eller kedelige lamper. Med Ktribe W væglampen får du et smukt og funktionelt design, der vil tilfredsstille dine æstetiske sanser og give dig det perfekte lys til enhver lejlighed.

Tag springet ind i en verden af elegance og stil med Flos Ktribe W væglampen. Gør dit hjem til et rum af inspirerende skønhed og lad denne enestående lampe være prikken over i’et i din indretning. Lad den skinne sit uimodståelige lys på din vej til fuldendt belysning og ren glæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ktribe W væglampe med lysdæmper, soft”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.