Tilbud!

EGLO Fueva-Z Loft Ø285 19,5w 2500lm 2700-6500k Ip44 Sort – Loftlampe – 98847

344 kr.

Skab den perfekte belysning til ethvert rum med EGLO Fueva-Z Loftlampe. Justerbart farvetemperatur og høj lumenstyrke sikrer et behageligt og funktionelt lys.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500090730386 Kategori:

Træd ind i en verden af uforglemmelig belysning med EGLO Fueva-Z Loftlampe. Denne fantastiske loftlampe er designet til at forvandle ethvert rum til et magisk og behageligt sted.

Med sin slanke og moderne sort finish tilføjer denne loftlampe et strejf af elegance og stil til enhver indretning. Den cirkulære form og det minimalistiske design gør den til et æstetisk tiltalende element, der passer perfekt til moderne hjem.

Men EGLO Fueva-Z Loftlampe er meget mere end bare en smuk armatur. Den er udstyret med den innovative EGLO connect.z teknologi, der giver dig fuld kontrol over belysningen i dit hjem. Ved hjælp af en smart enhed kan du ændre lysfarven fra varm hvid til kølig hvid og endda tilpasse lysstyrken efter behov. Uanset om du ønsker en klar og levende belysning til arbejde eller en mere afslappet og hyggelig atmosfære til afslapning, kan denne loftlampe imødekomme alle dine ønsker.

Med en imponerende lysstyrke på 2500 lumen er EGLO Fueva-Z Loftlampe et kraftfuldt belysningselement, der kan oplyse selv de største rum. Den er også IP44-klassificeret, hvilket betyder, at den er stænkvandssikker og derfor ideel til brug på badeværelser eller andre vådrum.

Giv dit hjem et strejf af klasse, funktionalitet og fleksibilitet med EGLO Fueva-Z Loftlampe. Lad den tage dig med på en rejse af lys og skabe den perfekte atmosfære til ethvert øjeblik. Bestil i dag og træd ind i en verden af fortryllende belysning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Fueva-Z Loft Ø285 19,5w 2500lm 2700-6500k Ip44 Sort – Loftlampe – 98847”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.