Tilbud!

EGLO Laroa Gulv Touch H1300 3,5w 400lm 4000k Hvid – Gulvlampe – 96436

272 kr.

Lad EGLO Laroa Gulvlampen forvandle dit hjem med interaktiv touch-styring, 400 lm lysstyrke og en stilfuld hvid finish. Oplev lys i en ny dimension.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500791790937 Kategori:

Oplev skønheden i EGLO Laroa Gulv Touch Gulvlampen, der tilføjer et touch af elegance til ethvert rum. Med sin slanke og moderne design vil denne gulvlampe give rummet et sofistikeret og stilfuldt udtryk.

Med sin fleksible arm kan du nemt justere lampen for at opnå den perfekte belysning til enhver lejlighed. Uanset om du har brug for afdæmpet lys til afslapning eller en mere kraftig belysning til læsning eller arbejde, vil EGLO Laroa Gulv Touch Gulvlampen altid levere.

Den indbyggede touch-funktion gør det let at tænde og slukke for lampen samt justere lysstyrken. Du behøver ikke at lede efter en kontakt eller trykke på knapper – alt, hvad du skal gøre, er at røre ved lampens stel.

EGLO Laroa Gulv Touch Gulvlampen er energieffektiv med en lyskilde, der forbruger kun 3,5 watt, men giver en imponerende lysstyrke på 400 lumen. Den perfekte kombination af stil og funktionalitet.

Lad EGLO Laroa Gulv Touch Gulvlampen lyse dit hjem op og tilføje et strejf af luksus og elegance til dit rum. Med dens moderne design og praktiske funktioner er denne lampe det ideelle valg til enhver indretning. Skynd dig og få fingrene i denne fantastiske gulvlampe i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Laroa Gulv Touch H1300 3,5w 400lm 4000k Hvid – Gulvlampe – 96436”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.