Tilbud!

EGLO Marghera-Z Gulv H1690 Rgb 4x4w 1800lm 2700-6500k Sort/hvid – Gulvlampe – 900072

2.190 kr.

Få enestående belysning i ethvert rum med EGLO Marghera-Z gulvlampen. Justérbar farve og intensitet gør den perfekt til enhver stemning. Køb den nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501042233473 Kategori:

Tag din belysningsoplevelse til nye højder med EGLO Marghera-Z Gulvlampen. Denne unikke gulvlampe er ikke kun et pragtfuldt kunstværk, men også en fantastisk teknologisk innovation.

Med sin RGB-lysteknologi og 1800 lumen output kan du skabe den perfekte atmosfære i dit hjem. Vælg mellem et bredt spektrum af farver fra det varme gyldne lys til køligt hvidt og alt derimellem. Bløde pastelfarver til afslapning eller livlige, intense farver til underholdning, valget er dit.

EGLO Marghera-Z Gulvlampen er en æstetisk fornøjelse med dens slanke sorte og hvide design. Den tilføjer et strejf af elegance og modernitet til ethvert rum, samtidig med at den bliver et samtaleemne blandt dine gæster.

Intet er mere bekvemt end at have fuld kontrol over din belysning. Med EGLO connect.z har du mulighed for at styre lampen fra din smartphone eller tablet. Ændr farver, juster lysstyrken og vælg fra forudindstillede scener uden at flytte dig fra din yndlingsplads. Det er en nydelse at have fuld kontrol over din belysning ved hånden.

EGLO Marghera-Z Gulvlampen er mere end bare en lampe. Den er en kilde til inspiration, en skulpturel tilføjelse til dit hjem og et værktøj til at skabe den perfekte atmosfære. Vær dristig og udforsk mulighederne med denne fantastiske gulvlampe. Oplev belysning i en helt ny dimension.

Tag springet ind i fremtiden med EGLO Marghera-Z Gulvlampen – dit hjem fortjener det absolut bedste inden for belysningsteknologi. Lad dit rum skinne med stil og elegance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Marghera-Z Gulv H1690 Rgb 4x4w 1800lm 2700-6500k Sort/hvid – Gulvlampe – 900072”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.