Tilbud!

EGLO Dundee Gulv H1355 Mintgrøn/kobber – Gulvlampe – 49342

544 kr.

Få stilfuldt lys og enestående design med EGLO Dundee Gulvlampen i mintgrøn/kobber. Oplev den perfekte kombination af elegance og funktionalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501133907079 Kategori:

Step ind i et rum fyldt med stil og elegance med EGLO Dundee Gulv H1355 Mintgrøn/kobber gulvlampen. Denne enestående gulvlampe er designet til at tilføje et lækkert touch til ethvert interiør.

Med sin højde på 135,5 cm og en bredde på 60 cm vækker denne gulvlampe opmærksomhed i ethvert rum. Den fantastiske kombination af mintgrøn og kobber giver lampen et moderne og trendy udseende, der passer perfekt til enhver moderne indretning.

EGLO Dundee Gulv H1355 er udstyret med en praktisk snorsafbryder, der giver dig let adgang til at tænde og slukke lampen efter behov. Lampen bruger en E27 fatning, hvilket gør den kompatibel med en bred vifte af lyskilder, så du kan tilpasse belysningen til dine præferencer.

Denne gulvlampe er ikke kun en smuk dekoration, den spreder også et blødt og behageligt lys i rummet. Du kan skabe den perfekte atmosfære til afslapning eller læsning ved at vælge den rigtige lyskilde med en maksimal effekt på 60W.

EGLO Dundee Gulv H1355 Mintgrøn/kobber gulvlampen er det ideelle valg for dem, der ønsker at tilføje et strejf af moderne stil og elegance til deres hjem. Lad denne betagende gulvlampe blive et centrum for beundring og skabe en imponerende visuel æstetik i ethvert rum. Køb den nu og oplev selv dens fortryllende effekt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EGLO Dundee Gulv H1355 Mintgrøn/kobber – Gulvlampe – 49342”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.